Om Flowers by Raunstrup

Flowers by Raunstrup er et blomsterværksted og butik med separat Pay & Take-afdeling. Blomsterbutikken ligger lige udenfor Vindinge ved smukke og naturrige Hedeland.

Jeg, Tove Raunstrup, er blomster-"pigen" bag Flowers by Raunstrup. Jeg er passioneret og arbejder med et princip om, at alt hvad jeg laver, har min særlige signatur. Jeg har altid arbejdet med blomster, blev udlært i 1982. Jeg har igennem mange år undervist i blomsterbinding og haft kurser her hos mig.

Flowers by Raunstrup er en drøm, som skal udleves.  

Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten og er kræsen, når jeg køber blomster på CPH Market i Taastrup. Jeg er trendspotter og elsker at overraske med farver og former. 

Mit motto er: Always made with love. Ud fra det arbejder jeg engageret og positivt med hjertet på rette sted. Blomster er noget helt særligt for mig. Jeg har udover blomster også brugskunst, tilbehør, lys, tørrede blomster og sjove planter.

Gennem mange år har jeg afholdt jule- og påskekurser, og det vil jeg gerne dyrke mere af. Derfor udvider jeg med flere kurser i løbet af året. Følg med på Facebook og Instagram.

Jeg tilbyder også at lave firmaworkshops ud af huset, freelanceopgaver, firmaopgaver, events samt oppyntning af messer og showroom.